Meksika sınırında ABD tarihinin en teknolojik tüneli bulundu

Yapımı henüz tamamlanmamış ve Meksika ile sınır geçişi sağlayan "ABD tarihinin en ileri teknolojili tüneli" bulundu. Yetkililer, tünelin kimler tarafından ne amaçla yapıldığını tespit etmeye çalışıyor. 

08 Ağustos 2020
Meksika sınırında ABD tarihinin en teknolojik tüneli bulundu

 
ABD'li göçmenlik yetkilileri, Meksika sınırında iki ülke arasında geçişi sağlayan bir tünel bulduklarını ve bunun "ABD tarihinin en ileri teknolojili tüneli" olduğunu açıkladı.
 
YETKİLİLER DUYURDU
 
ABD Sınır ve Gümrük Muhafaza Birimi yetkilileri, Arizona eyaletinde devam eden bir soruşturma kapsamında yapımı henüz tamamlanmamış olan ve Meksika ile sınır geçişi sağlayan bir tünel keşfettiklerini duyurdu.
 
 
HER TÜRLÜ DETAY DÜŞÜNÜLMÜŞ
 
Söz konusu tünelin, "ABD tarihindeki en ileri teknolojili tüneli" olduğunu belirten yetkililer, yaklaşık 1 metre genişliğinde ve 1,2 metre yüksekliğindeki tünelde, havalandırma, elektrik, raylı sistem ve geniş takviye sistemi olduğunu vurguladı.
 
NE AMAÇLA YAPILDIĞI TESPİT EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR
 
Yetkililer, tünelin kimler tarafından ne amaçla yapıldığını tespit etmek için araştırmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.