MHP'den ihraç edilen Enginyurt: Türkiye erken seçime koşuyor

Türkiye'nin erken seçime koştuğunu ifade eden Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, "Önünümüzdeki zaman diliminde yapılacak seçim, parlamenter sisteme dönülmüş bir seçim sisteminde yapılacaktır" dedi. 

03 Eylul 2020
MHP'den ihraç edilen Enginyurt: Türkiye erken seçime koşuyor

 
Son dönemlerde gündemden düşmeyen erken seçim tartışmalarına MHP'den ihraç edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'da katıldı. Türkiye'nin erken veya zamanından önce yapılacak seçime hızla koştuğunu belirten Enginyurt, yapılacak seçimin de parlamenter sisteme dönülmüş bir seçim sisteminde yapılacağını vurguladı.
 
Enginyurt, Twitter hesabından şunları yazdı:
 
"Türkiye erken veya zamanından önce yapılacak seçime hızla koşuyor. Önünümüzdeki zaman diliminde yapılacak seçim, PARLAMENTER SİSTEME dönülmüş bir seçim sisteminde yapılacaktır. Seçime girmeyi hedefleyen bütün partilere halisane uyarıdır. Bana göre, AK Parti içinde ideal olan budur."
 
İşte Enginyurt'un o paylaşımı;
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.