Murat Boz, hayatını kaybeden kuzenini son yolculuğuna uğurladı

Murat Boz'un 20 yıldır MS rahatsızlığıyla mücadele eden kuzeni hayatını kaybetti. Cenaze töreninde duygusal anlar yaşayan şarkıcı, kuzenine olan son görevini yerine getirdi. 

07 Ağustos 2020
Murat Boz, hayatını kaybeden kuzenini son yolculuğuna uğurladı

 
MS rahatsızlığı yüzünden hayatını kaybeden şarkıcı Murat Boz'un kuzeni Berrin Boz, Çekmeköy Hacı Ramazan Efendi caminde kılınan öğle namazına müteakip Validebağ mezarlığında toprağa verildi. Törene katılan şarkıcı, yaşadığı üzüntüyü "Diyecek söz yok" diyerek tarif etti.
 
"ÇOK ÜZGÜNÜM"
 
Milliyet'te yer alan habere göre: 20 yıla yakındır MS hastalığıyla mücadele eden Berrin Boz, geçtiğimzi çarşamba günü Pendik'te tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Boz, bugün kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze namazı sonrası soruları yanıtlayan murat Boz, "Ne diyebilirim ki hayat çok garip, üzücü. Kuzenimi kaybettik çok üzgünüm, uzun bir süredir çekiyordu zaten. Allah rahmet eylesin, diyecek söz yok" dedi.
 
Boz, kuzeninin MS hastalığından bahsederken "Çok kötü bir hastalık, Allah düşman başına vermesin. Daha fazla bir şey diyemeyeceğim" ifadelerini kullandı.
 
 
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.