Müze ve ören yerlerinde yaz saati uygulamasına geçildi .

ANTALYA'da kış sezonu süresince pazartesi hariç her gün 08.30- 18.00 saatleri arası ziyarete açık olan ören yerleri ve müzelerde, 1 Nisan itibariyle yaz saati uygulamasına geçildi.  

05 Nisan 2021
Müze ve ören yerlerinde yaz saati uygulamasına geçildi .

Turizm sezonunun başlamasıyla birlikte ören yerleri ve müzelerde yaz saati uygulamasına başlandı. 08.30- 18.00 saatleri arasında hizmet veren müze ve ören yerleri, 1 Nisan itibariyle 08.00- 19.00 saatleri arasında açık olacak. Uygulama ekim ayı sonuna kadar sürecek.
 
Antalya Müzesi, Atatürk Evi Müzesi, Alanya Müzesi, Alanya Atatürk Evi Müzesi, Side Müzesi, Noel Baba Müzesi, Aspendos, Perge, Phaselis, Olympos, Patara, Xanthos, Termessos, Myra, Symena, Alanya Kalesi ve Side Antik Tiyatrosu belirlenen saat dilimlerinde açık olacak. Ekim ayı sonunda ise kış saati uygulamasına geçilecek.
 
GİRİŞ FİYATLARI BELİRLENDİ
 
Yaz saati uygulamasıyla birlikte müze ve ören yerlerine giriş ücretleri de açıklandı. Aspendos Antik Tiyatro ile Perge Antik Kenti 50 TL, Antalya Müzesi 45 TL, Phaselis 45 TL, Olympos 30, Karain, Termessos ve Limyra 10 TL olarak belirtildi. Aziz (St.) Hikolas Antik Müzesi 50, Myra 45, Simena 14, Patara 30 ve Xanthos 14 TL, Alanya Müzesi 10, Alanya Kalesi 30, Side Müzesi 24, Side Antik Tiyatro 45 TL olarak ücretlendirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.