Nevşehir Belediyesi Manavgat Yardım Kampanyası Başlattı

Nevşehir Belediyesi, Antalya’nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangınından etkilenen vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı. 

31 Temmuz 2021
Nevşehir Belediyesi Manavgat Yardım Kampanyası Başlattı

 
Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, yaptığı açıklamada, yangında mağdur olan vatandaşlar için Nevşehir Belediyesi tarafından yardım seferberliği başlattıklarını belirterek, kampanya çerçevesinde toplanacak yardım malzemelerinin bu gece Manavgat'a gönderileceğini söyledi.
 
"Kardeşlik bu günler içindir. Haydi Nevşehir yaraları birlikte saralım" diyen Savran, kampanyaya katılmak isteyen vatandaşların, gün içerisinde gönderilmesini istedikleri su, kuru gıda ve hijyen malzemelerini Nevşehir Belediyesine ulaştırabileceklerini kaydetti.
 
Cumartesi akşamı saat 17.00'a kadar yardım malzemelerinin kabulünün Nevşehir Belediyesi başkanlık binası içerisinde bulunan Turkuaz Masa'da kabul edileceğini kaydeden Savran, tüm hayırsever Nevşehirli vatandaşları kampanyaya katılmaya davet etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.