Osman ve Asya çifti dünya evine girdi

Geçtiğimiz Cumartesi günü dünya evine giren çifti sevdikleri yalnız bırakmadı. 

13 Ekim 2020
Osman ve Asya çifti dünya evine girdi

 
İlimizin ve ilçemizin değerli ailelerinden olan Osman Şanlı ve Asya Dalkılıç çifti 10.10.2020 tarihinde Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilen nikah töreni ile dünya evine girdi.
 
Mutlu birlikteliklerini evlilik ile taçlandıran Osman ve Asya çiftinin nikah törenine aile yakınları, dostları ve sevenleri katılım sağladı. Nikah töreninde Covid-19 kurallarına harfiyen uyuldu.
 
Güzel çift kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına ve sevenlerine teşekkür etti.
 
Güzel Çiftin nikah töreninde mutlulukları ve heyecanları gözlerden kaçmazken, Osman ve Asya çiftine dostları ve sevenleri mutluluk temennilerini ilettiler. Çift bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına ve sevdiklerine teşekkür etti. Biz de 07 Haber Magazin olarak Asya ve Osman çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.