Osmaniye'de araç kontrolden çıktı ve takla attı: 2 ölü, 4 yaralı

Osmaniye'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen tek taraflı trafik kazasında 9 yaşındaki Duru ile 13 yaşındaki ablası Doğa Aydoğan hayatını kaybetti.  

08 Temmuz 2020
Osmaniye'de araç kontrolden çıktı ve takla attı: 2 ölü, 4 yaralı

Kaza dün sabah saat 06.00 sıralarında, E90 Otoyolu Taşoluk tüneli mevkiinde meydana geldi. Bahçe yönünden Gaziantep istikametine giden Oktay Aydoğan (49) yönetimindeki 27 VK 423 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak takla attı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Meydana gelen kazada sürücü Oktay Aydoğan ile araçta yolcu olarak bulunan Bilge Aydoğan (47) C.A.(17), ve İ.A.(21) yaralanırken, Doğa Aydoğan (9) ve Duru Aydoğan (13) kaza yerinde yaşamlarını yitirdi. Yaralılar ambulanslarla Osmaniye Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Jandarma, kazayla ilgili inceleme başlattı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.