RENKLİ SİMALARDA GÜL GÜLTEKİN’İN KONUĞU KUMLUCA BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA KÖLEOĞLU OLDU

Renkli Simalarda Gül Gültekin’ in 7 Nisan Çarşamba günkü konuğu, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu oldu. 

08 Nisan 2021
RENKLİ SİMALARDA GÜL GÜLTEKİN’İN KONUĞU KUMLUCA BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA KÖLEOĞLU OLDU

 
 
Renkli Simalarda Gül Gültekin’ in 7 Nisan Çarşamba günkü konuğu, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu oldu.
Kumluca Belediye Başkanlığını 2019 yılında devralan Mustafa Köleoğlu, ‘’Kumluca Belediyesi ekonomisi gün geçtikçe yükselen, tarımda Türkiye’de markalaşmış, ve alternatif turizmde de bizimle beraber yeni bir görüntüye bürünen bir döneme girdi’’ dedi.
Göreve geldiğimizde bir çok işin, projenin tamamını tek tek inceleyip, nerde eksiklikler var ne tamamlanması gerekiyorsa, öncelikli olarak yarım kalan işleri tamamlayıp, kumlucayı toplumda 5T’nin (Tarım, Turizm, Ticaret, Tarih, Teknoloji) merkezi yapmak için çalışmalara başladık diyen Mustafa Köleoğlu;  ‘’Tarım denilince, Türkiye de örnek gösterilen belediyeler arasındayız. Türkiye deki sebzelerin fidelerini teknoloji yardımıyla yapıyoruz. Türkiye deki tüm seralara kumlucamızdan fideler gidebiliyor. Kumluca Türkiye de fideciliğin başkentidir’’ dedi.
Göreve geldiğinde Belediyenin esnaflara olan borçlarını ve yatırımdan kalan mevcut borçlarını, devlette devamlılık vardır diyerek gündeme getirmediğini, borçları ödeyerek ilerlemeye çalıştıklarını, Aynı zamanda kendi dönemiyle ilgili, gelecekle ilgili yatırımları da planladıklarını belirtti.
 Pandemi dönemine de değinen Mustafa Köleoğlu; ‘’Pandemi tüm Türkiye de olduğu gibi, Antalya ve kumlucada da beklenen bir şey değildi. Biz göreve gelir gelmez büyük bir sosyal yardım kurumu, afet merkezi birde aynı anda 10bin kişiye yemek çıkarabilecek bir aşevi projesini anında devreye soktuk. Coronaya yakalanan tüm vatandaşlarımızın evlerine yemeklerini götürdük. Sokağa çıkma yasağı olan 65 yaş üstü vatandaşlarımızın evlerine alışveriş listeleriyle giderek  tutanakla birlikte Pazar alışverişlerini yaptık. Onları mağdur etmedik.  Ve son zamanlarda kumluca 1.derece deprem bölgesi olduğu için, afet merkezimizde 500’e yakın gönüllü ordusu yetiştiriyoruz.’’ Dedi.
‘’Kumluca Belediyesi olarak spora da destek veriyoruz’’ diyen Mustafa Köleoğlu; ‘’Sadece tek spora değil, ata sporlarımızı da destek veriyoruz ama aynı zamanda pedal çeviren gençlerimize de, sörf yapacağız diyen gençlerimize de, futbol öğreneceğiz diyen çocuklarımıza da, kısacası tüm spor dallarına destek veriyoruz. Ayrıca  Türkiye’ de belki de ilk olan Orhan Okulu Güreş Akademisini hızlıca tamamlayacağız.’’ Diyerek Kumluca Belediyesinin, Sosyal Belediyecilikte marka olduğunu ve yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu tüm Antalyalılara gösterdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.