RENKLİ SİMALARDA GÜL GÜLTEKİN’İN KONUĞU VEDAT ERİM KARAMENDERES OLDU

Renkli Simalarda Gül Gültekin’in 31 Mart Çarşamba günkü konuğu Akdeniz üniversitesi müzikoloji öğrencisi, 22. Fizy liseler arası müzik yarışması enstrüman kategorisi türkiye 2.si, Antalya piyasasında sahne sanatçısı, Piyanist,gitarist,saksofonist Vedat Erim Karamenderes oldu. 

01 Nisan 2021
RENKLİ SİMALARDA GÜL GÜLTEKİN’İN KONUĞU VEDAT ERİM KARAMENDERES OLDU

 
Renkli Simalarda Gül Gültekin’in 31 Mart Çarşamba günkü konuğu Akdeniz üniversitesi müzikoloji öğrencisi, 22. Fizy liseler arası müzik yarışması enstrüman kategorisi türkiye 2.si, Antalya piyasasında sahne sanatçısı, Piyanist,gitarist,saksofonist Vedat Erim Karamenderes oldu. Programda müzik üzerine gerçekleştirilen sohbette, Vedat erim enstrümanlarıyla eşlik etti. Gitar dersi verdiğini de belirten Vedat Erim Karamenderes instagram üzerinden isteyenlerin iletişime geçebileceğini belirtti.3 yaşında müziğe başlayan ve müzisyen aileden gelen Erim , kariyer hedefleriyle adından çok söz ettirecek gibi görünüyor. Aşağıdaki linklerden Vedat Erim Karamenderes’ in teklisine ve instagram adresine ulaşabilirsiniz.
 

https://youtu.be/WeTgZgUb4Hg

https://instagram.com/erim.sax?igshid=93el9c2yoh4i

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.