Rus model Natalia Vodianova Türkiye'de!

FORBES dergisinin en çok kazanan süper modeller listesinde yer alan Supernova lakaplı Natalia Vodianova, Türkiye'ye geldi. 

24 Temmuz 2021
Rus model Natalia Vodianova Türkiye'de!

 

FORBES dergisinin en çok kazanan süper modeller listesinde yer alan Supernova lakaplı Natalia Vodianova, Türkiye'ye geldi.Vodianova, kurucusu olduğu ve Rusya'daki her çocuğun sevgi dolu bir aileye, güvenli ve teşvik edici bir oyun alanına sahip olmasını sağlamayı amaçlayan yardım kuruluşu Bodrum'da Naked Heart Foundation'ın bağış balosunu düzenledi.

TATİLE ANTALYA'DA DEVAM

Konuyla ilgili konuşan Natalia Vodianova, "Bodrum'a ilk gelişimin çocuklar yararına kurduğum derneğim için olması çok anlamlı" dedi. Süper model, balo sonrası tatiline ailesiyle Antalya'da devam edecek.

LVMH'nin kurucusu Bernard Arnault'nun oğlu Antoine Arnault ile evli olan Natalia Vodianova, mesleği ve yardım faaliyetlerinin dışında kalan vaktinin büyük bölümünü beş çocuğuna ayırıyor. En büyük çocuğunu, henüz 20 yaşına girdiği günlerde dünyaya getiren Vodianova, şu anda 39 yaşında

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.