Rusların 2365 metrelik zirvede 'Erik Dalı' oyunu

Antalya'da bir grup Rus tatilci, kar yağan 2365 metre yüksekliğindeki Tahtalı Dağı zirvesinde Erik Dalı türküsü eşliğinde oynadı. O anların görüntüsü cep telefonu kameralarına yansıdı. 

20 Ocak 2021
Rusların 2365 metrelik zirvede 'Erik Dalı' oyunu

 

Türkiye'nin birçok kenti soğuk hava ve kar yağışına teslim olurken güneyin sıcak kenti Antalya'nın yüksek kesimleri de beyaz örtü ile kaplandı. Kemer ilçesi Tekirova Mahallesi'nde bulunan 2365 metre yüksekliğindeki Tahtalı Dağı'na kar yağdı

 

Sosyal tesislerin de olduğu ve teleferikle çıkılan dağın zirvesine gelen Rus tatilciler, yerin karla kaplı olduğunu görünce şaşkınlık yaşadı.Erik Dalı türküsü eşliğinde kar üzerinde oynayan Rus tatilcilerin o anları, cep telefonu kamerasına da yansıdı, sosyal medyadan paylaşılan görüntüler yoğun ilgi gördü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.