Sakarya'da yaşanan olaylar sonrası İstanbul'da bir ilçede havai fişek yasaklandı!

Bakırköy Belediyesi, dikkat çeken bir karar aldı ve Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, belediye meclisi kararıyla ilçe sınırları içerisinde havai fişek kullanımının yasaklandığını açıkladı.  

09 Temmuz 2020
Sakarya'da yaşanan olaylar sonrası İstanbul'da bir ilçede havai fişek yasaklandı!

Geçtiğimiz hafta Sakarya Hendek'teki havai fişek fabrikasında meydana gelen ve 7 işçinin hayatını kaybettiği patlamanın ardından Bakırköy Belediyesi dikkat çeken bir karar aldı.

İLÇEDE HAVAİ FİŞEK ARTIK YASAK

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, aldıkları yeni kararı Twitter hesabından şu sözlerle duyurdu: Her canlının yaşam hakkına saygılı olmayı ilke edindiğimiz Bakırköyümüzde, çevreye ve insana da zararı ortada olan havai fişeklerin kullanımını yasaklayan teklifi Bakırköy Belediye Meclisimizde oy birliği ile kabul eden tüm siyasi parti meclis üyelerine teşekkür ederim."

Bakırköy Belediyesi, havai fişek kullanımını yasakladı
Bakırköy Belediyesi, havai fişek kullanımını yasakladı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.