Saklıkent'te kar kalınlığı 10 santimetreyi geçti

ANTALYA'DA ÇİFTE MEVSİMHava sıcaklığının 19, deniz suyu sıcaklığının ise 24 derece ölçüldüğü Antalya'da 2 mevsim aynı anda yaşanmaya devam ediyor 

20 Kasım 2020
Saklıkent'te kar kalınlığı 10 santimetreyi geçti

Saklıkent'te kar kalınlığı 10 santimetreyi geçti (2)

ANTALYA'DA ÇİFTE MEVSİMHava sıcaklığının 19, deniz suyu sıcaklığının ise 24 derece ölçüldüğü Antalya'da 2 mevsim aynı anda yaşanmaya devam ediyor. Kente 47 kilometre uzaklıktaki Saklıkent Kayak Merkezi'ne kar yağışı devam ederken, şehir merkezinde de güneşi görenler Konyaaltı sahilinde denize girdi. Dalgaların arasında denize giren bir turist, manzaranın tadını çıkardı.Yüzde 45'lerde olan nem oranı nedeniyle görüş açısının yüksek olduğu Antalya'da, zirvesi karlı Beydağları'nın görkemli görünümü,  sahil havasıyla birleşti. Sahipleriyle birlikte plaja gelen evcil hayvanlar da koşup, oynadı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.