Serik Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde ön kayıtlar başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Serik Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde ön kayıtlar 22 Mart Pazartesi gününden itibaren başladı.  

22 Mart 2021
Serik Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde ön kayıtlar başladı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in 19 ilçeye kreş sözü yerine geliyor. Antalyalı çocukların geleceğine yatırım yapan Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde çalışan annelerin çocuklarını güvenle bırakabileceği modern kreşler hayata geçiriyor. Bu kapsamda Serik’in Merkez Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde ön kayıtlar 22 Mart Pazartesi günü itibariyle başladı. 

4-6 yaş grubu çocuk sahibi aileler ön kayıt başvuruları için gerekli bilgiye Büyükşehir Serik Hizmet Birimi’ne ait 725 40 44 nolu telefondan ulaşabilecek. Başvurular elden alınacak. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.