Seyyar satıcılar ile zabıtalar arasında çıkan arbedede ortalık kan gölüne döndü

İstanbul Esenyurt'ta zabıta ekipleri ile seyyar satıcılar arasında çıkan tartışma kavgaya döndü. Olayda 7 kişi yaralanırken polis birçok kişiyi gözaltına aldı. 

18 Eylul 2020
Seyyar satıcılar ile zabıtalar arasında çıkan arbedede ortalık kan gölüne döndü

 
Esenyurt'ta zabıta ekipleri ile seyyar satıcılar birbirine girdi. Mallara el koymak isteyen zabıta ekiplerine karşılık veren seyyar satıcılar birbirine girdi. Olayda biri zabıta memuru 7 kişi yaralanırken polis çok sayıda gözaltı yaptı.
 
Olay saat 15: 00 sıralarında Esenyurt Fatih Mahallesi 869 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, zabıta ekipleri iki kamyon içinde sebze-meyve satan seyyar satıcılara denk geldi. Ekipler bu mallarına el koymak istedi ancak seyyar satıcılar mallarını vermek istemediler.
 
TAŞLAR VE SOPALAR HAVADA UÇUŞTU
 
Bu sırada zabıta ile seyyar satıcılar arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine zabıta ekipleri ve seyyar satıcılar arasında kavga çıktı. Taşların sopaların uçuştuğu kavgayı bir vatandaş cep telefonu ile kaydetti.
 
ZABITA MEMURU AĞIR YARALANDI
 
Kavgada biri zabıta 7 kişi yaralanırken, çok sayıda kişiyi gözaltına alındı. Polis olayla ilgili çalışma başlatırken yaralanan zabıta memurunun durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.