Survivor sonrası cinsel ilişki kriziyle gündeme gelen isim, yarışmadaki aşkına geri döndü

İspanya'daki Survivor yarışmasına katılan Ivana Icardi, yarışma sırasında aşk yaşadığı ancak elendikten sonra ayrıldığı Hugo Sierra'ya geri döndü. İkili, İcardi'nin başka bir yarışmacıyla cinsel ilişkiye girmesi gibi skandalların üzerine sünger çekerek, ilişkilerine ikinci bir şans daha verdi. 

08 Temmuz 2020
Survivor sonrası cinsel ilişki kriziyle gündeme gelen isim, yarışmadaki aşkına geri döndü

1
 
İspanya'daki Survivor yarışmasına katılarak dikkatleri üzerine çeken PSG'li Mauro Icardi'nin kız kardeşi Ivana Icardi, yarışma esnasında bir başka yarışmacı Hugo Sierra ile aşk yaşamaya başlamış ve ilişkisi gündeme oturmuştu.
2
 
Survivor'da dolu dizgin bir aşk yaşamasına karşın Icardi ile Sierra'nın arası yarışmadan sonra bozulmuş ve ikili ilişkilerine son vermişti.
3
 
Hatta Ivana Icardi'nin başka bir yarışmacı ile cinsel ilişkiye girdiği de iddia edilmişti.

 

 

4
 
Yaşanan bu olaylardan sonra Ivana Icardi ile Hugo Sierra, ilişkilerine ikinci bir şans daha verdi.
5
 
Barışan ikili son günlerde sık sık kameralara yakalanırken mutluluklarını da gözler önüne serdi.

 

 

6
 
Mallorca'da tatil yapan çift son olarak, Sierra'nın oğlu Adara'yı görmek için Madrid'e gitti. Havalimanında kameralara yansıyan görüntüde Icardi ile Adara'nın ilk kez tanıştığı belirtildi.

 

 

7
 
Buluşmanın ardından Hugo Sierra ve Adara bir süre havalimanı girişinde eğlendikten sonra araçlarına binerek uzaklaştılar.
8
 
 
9
 
 
10
 
 
11
 
 
12
 
 
13
 
 
14
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.