TAŞCI DA YENİDEN ANADOLU DEDİ

Anadolu Birliği Partisi Ankara İl Başkanlığına Hurşit Taşçı atandı. 

30 Ocak 2021
TAŞCI DA YENİDEN ANADOLU DEDİ

 
TAŞCI DA YENİDEN ANADOLU DEDİ.
Anadolu Birliği Partisi Ankara İl Başkanlığına Hurşit Taşçı atandı. “ Hep birlikte başaracağız. İnşallah güzel günler göreceğiz, güneşli günler yaşayacağız. Yeniden Anadolu diyeceğiz, yeniden öze dönüş diyeceğiz”  diyen taşçı ” Beni bu göreve layık gören, başta genel başkanımız Sayın Bedri Yalçın olmak üzere tüm Anadolu Birliği Partisi teşkilatlarına teşekkür ediyorum . Hayatım boyunca inanmadığım hiç bir yerde olmadım, inanmak başarının anahtarıdır. Bugün ise rabbim inanç ve hizmet değerlerinin, manevi huzurun, samimiyetin olduğu, Sayın  Bedri  Yalçın Başkanımın kurduğu Anadolu birliği partisinde,  Ankara il başkanlığı görevini uygun gördü. Şahsımda bu şerefli görevi, hizmet yolunda Rabbimim de izniyle hakka rızaya Uygun bir şekilde onurumla taşıyacağıma inancım tamdır.” Dedi.
Genel Başkan Bedri Yalçın ise, “Sayın Taşçı ile birlikte olmaktan mutluyuz” dedi.
 
HURŞİT TAŞÇI KİMDİR?
10.11.1969 Ankara Kalecik göl köy doğumlu, 1 yaşında memur babasıyla Mamak Gülveren’e köyden göç etmiş. 1974 Mamak Araplar Derbent mahallesine yerleşmiş. İlk-orta-lise öğrenimini Mamak’ta tamamlamış. Gazi Üniversitesi mezunu olan Hurşit Taşçı,  22 yıl PTT Türk Telekom bünyesinde idari işletme teknik amirlik yönetici görevlerinde hizmet yapmış. Emekli, evli ve 3 çocuk babası. 1989 yıllarında siyasete refah partisinde yönetim kurulu üyeliği ile başladı. Saadet partisi, Ak Parti kuruluşunda, il başkanlığında, işçi komisyonlarında, sendikacı kimliğiyle kurucu olarak bir dönem çalışmalar yaptıktan sonra, Ak parti Mamak ilçe başkanlığında iki dönem Yönetim kurulu teşkilat başkanlığı görevini icra etti. 2010 yılı kongre de ilçe başkanlığına aday oldu ve ak partide ki siyasetini 2010 yılında bıraktı. Yeni kurulan Gelecek partisinde,  ilçe başkanlığı şahsına tevdi edildi. 3,5 ay görev yaptıktan sonra siyasi tecrübe ve liyakatına Uygun görmediği için görevi iade edip istifa etti.  uzun yıllar Türkiye haber-iş sendikasın da, Ankara şubesi ve genel merkezinde yöneticilik ve iş yeri temsilciliği yaptı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.