TÜBİTAK 8'inci Bilim fuarı törenle açıldı

KORKUTELİ Fatma Mehmet Cadıl Fen Lisesi öğrencileri tarafında düzenlenen TÜBİTAK 8'inci Bilim fuarı törenle açıldı. 

11 Haziran 2021
TÜBİTAK 8'inci Bilim fuarı törenle açıldı

 
 KORKUTELİ Fatma Mehmet Cadıl Fen Lisesi öğrencileri tarafında düzenlenen TÜBİTAK 8'inci Bilim fuarı törenle açıldı.
 
Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen 'Eğitimde İşbirliği' protokolü kapsamında, Türkiye genelinde yürütülen pilot uygulama kapsamına alınan 1000 okul arasındaki Korkuteli Fatma Mehmet Cadıl Fen Lisesi öğrencileri, TÜBİTAK 4006 8. Bilim Fuarında 'Tasarım', 'Araştırma' ve 'İnceleme' temalarında. robotikten fiziğe, biyolojiden yazılıma toplam 25 adet bilimsel çalışmayı sergiledi.
 
TÜBİTAK 8. Bilim Fuarı'nın açılışı, Kaymakam Ömer Çimşit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, siyasi parti temsilcileri ve Fatma Mehmet Cadıl Fen Lisesi banisi Mehmet Cadıl'ın katılımıyla gerçekleşti. Protokol üyeleri, 25 projeden oluşan tüm stantları tek-tek gezerek, projelerle ilgili öğrencilerden bilgi aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, başarılı çalışmalarından dolayı yönetici, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.