UMUT PARTİSİ GENEL BAŞKANI BOZKURT'TAN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Umut Partisi Genel Başkanı Abdulkadir Bozkurt, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.  

12 Mayıs 2021
UMUT PARTİSİ GENEL BAŞKANI BOZKURT'TAN  RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

 
Başkan BOZKURT mesajında," Şefkatin, rahmetin ve bereketin müjdelendiği mübarek bir bayrama daha ulaşmanın heyacınını yaşamaya çalışıyoruz. Bayramlar; herkesin sevgi,saygı ve hoşgörü içinde birbirini kucakladığı, küslerin barıştığı, dargınlıkların bittiği, çocukların sevindirildiği ve insanların birbirini en güzel ikramlarla ağırladığı özel günlerdir. Malesef ülkemizde COVİD-19 sürecinden dolayı bir araya gelemediğimiz, ancak gönüllerimizin bir arada olduğu bir dönemi yaşıyoruz. Bu zor günler geçecek ve sevdiklerimizle beraber huzur dolu günlerin geleceğine inancım tamdır. 
 
Gönül isterdiki islam coğrafyasında Ramazan bayramını tüm müslümanların pandemisiz, birlik ve beraberlik içerisinde çoşku ile kutlamasaydı. Ancak 1.5 milyar islam coğrafyasının göbeğinde 8 milyon nüfusa sahip israilin her yıl özellikle Ramazan ayında müslümanlara daha fazla eziyet ve işkence ettiğine şahit oluyoruz.  Malesef bayram heyecanımıza müslümanlara yapılan eziyet ve işkenceler gölge düşürmektedir. Şu unutulmamalıdır ki islam coğrafyasında müslümanlara eziyet eden tüm ülkeler daima hatırlanacak ve bunun bedeli günü geldiğinde muhakkak ödettirilecektir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, mutlu ve umutlu günlerin gelmesi temennisiyle başta İslam alemi olmak üzere tüm halkımızın Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi ve pandemi döneminde gece gündüz demeden halkımızın sağlığı,huzuru ve ihtiyaçları için mesai mefhumu gözetmeden çalışan memur,işçi ve emekçilerimize şükranlarımı sunuyorum" Dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.