Virüs falan dinlemediler! 30 kuruş olan ürün izdiham yarattı!

İzmir'in Bornova ilçesinde bu kadar da olmaz denilecek bir olay yaşandı. Vatandaşlar, bir süpermarkette satışa çıkan kavanoz kapakları için adeta birbirine girdi. Virüsün unutulduğu o anlar, vatandaş kamerasına yansıdı. 

07 Ağustos 2020
Virüs falan dinlemediler! 30 kuruş olan ürün izdiham yarattı!

 
İzmir'in Bornova ilçesinde bir süpermarketler zincirinde çekilen görüntü, şaşkına çevirdi. 30 kuruşa satıldığı iddia edilen kavanoz kapağını kapışan vatandaşlar, virüs falan dinlemeyerek sosyal mesafe kuralını hiçe saydı.
 
Olay, geçtiğimiz gün Yeşilova Mahallesinde bulunan bir süpermarketler zincirinde meydana geldi. Vatandaşlar, 30 kuruşa satılacağı öğrenilen kavanoz kapakları için ürünün bulunduğu reyona koşturdu. Bir anda ürünleri kapışmaya başlayan vatandaşlar birbirlerine girerken, koronavirüsü unutup sosyal mesafe kuralını hiçe saydı. Kapışılan ürün, mağaza reyonunda saniyeler içerisinde tükenirken, ortalık adeta savaş alanına döndü.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.