Yapı malzemelerinde yükselen değer

Başkan Yapı Malzemeleri; Kaliteli ve uygun fiyatlara yapı malzemeleri arayanların Aksu'daki tek adresi 

11 Temmuz 2020
Yapı malzemelerinde yükselen değer

İnşaat sürecindeki en önemli görevlerden biri de planlı bir şekilde yapı malzemeleri seçimidir.Bu malzemelerin seçimi için doğru adres Aksu’da BAŞKAN YAPI MALZEMERİ’dir.Sektör de yenilikleriyle inşaat yapı malzemeleri bünyesinde hizmet vermektedir.

Başkan Yapı Malzemeleri; Kaliteli ve uygun fiyatlara yapı malzemeleri arayanların Aksu’daki tek adresi

Aksuluların kendisini daha iyi tanıması için kendinden bahseden Mevlüt Gök, “Aslımız neslimiz yörük , özümüz ise, kireç taş tevekkülümüz yeni olsa da sektördeki deneyimimiz yıllara meydan okuyacak türden. Genç yaşta girmiş olduğum inşaat sektöründe bugüne kadar Antalya’nın önde gelen firmalarında satış yöneticisi pozisyonunda çalıştıktan sonra en büyük müessese olan evliliğimizin nasip olduğu Aksu’da, sizlerin deyimi ile efsane Başkan, bizim de evimizin atası, babamız Mehmet Cirit’in desteği ile inşaat sektöründeki bayrağı en iyi şekilde taşımanın mutluluğu içindeyim.”dedi.

Aksu’nun her türlü kaba inşaat malzeme ihtiyaçlarını karşılayabileceklerinin altını çizen Gök, “Bu yola, sektördeki bu deneyimimi gençlik heyecanım ile harmanlayıp Aksu’ya en iyi ve kaliteli hizmeti sunabilmek için çıktım. Kaba inşaat malzemelerine dair sıfırdan başlayıp ince işçiliğin başladığı noktaya kadar aradığınız her ürünü en hesaplı fiyata temin etmek firmamızın her daim en büyük ilkesidir.’’diye konuştu.

Aksu benim ticaretimi çok sevecek diyerek çıktığı yolda ne kadar kararlı olduğunu gösteren Genç girişimci, “Ticaret kişiden kişiye farklılık gösteren arkasına çok şeyleri sığdırabileceğimiz bir kavram ‘Benim Aksu’da ki satış anlayışım oturmuş olan kalıpların ötesinde olacak, gerek fiyatsal anlamda , gerek kalite anlamında, her türlü farkımızı ortaya koymaktayız.

Değerli Aksulu dostlarımızı taze çay ve sıcak sohbetler eşliğinde ağırlamaktan her zaman onur duyacağız.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.