Yılda 1 milyona yakın kazanıyordu! Dizi oyuncusu Lucy Fallon, parasızlıktan kıyafetlerini satmaya başladı

24 yaşındaki İngiliz dizi oyuncusu Lucy Fallon, Coronation Street dizisinden ayrıldıktan sonra işsiz kaldığını, bu nedenle internet üzerinden eski elbiselerini satmaya başladığını söyledi.  

20 Mayıs 2020
Yılda 1 milyona yakın kazanıyordu! Dizi oyuncusu Lucy Fallon, parasızlıktan kıyafetlerini satmaya başladı

1
 
24 yaşındaki İngiliz dizi oyuncusu Lucy Fallon rol aldığı diziden ayrılınca ciddi anlamda maddi sıkıntıya girdi. Genç oyuncu çareyi kıyafetlerini satmakta buldu.
2
 
Fallon, Instagram hesabından satışa çıkardığı elbiselerinin fotosunu, online alışveriş yaptığı hesabı ve satışa sunduğu eski eşya ve elbiselerinin fotoğraflarını paylaştı.
3
 
Güzel oyuncu fotoğrafı, sattığım eski eşya ve elbiselerimi görmek istiyorsanız ekranı yukarı doğru kaydırın başlığı ile paylaştı.
4
 
Lucy'nin bir internet sitesi üzerinden satışa sunduğu eşyaları arasında 75 sterlin değerinde Mulberry marka cüzdan ve 20 sterlin değerinde elbise bulunuyor.
5
 
Bethany Platt, beş yıl Coronation Street dizisinde vahşi çocuk Bethany Platt'i oynayan Lucy, iki ay önce diziden ayrılmıştı.

 

 

6
 
The Sun gazetesine konuşan Lucy, beş yıl oynadığı diziden ayrıldıktan sonra pandemi nedeni ile iş bulamadığını bu nedenle ekonomik anlamda zor günler geçiren Lucy, Coronatipon dizisi haricinde başka hiç bir yerde oyunculuk yapmadığını anlattı. Genç oyuncu, bu nedenle diziden ayrılmaya karar verdiğini ve bu kararı verince çok zorlandığını söyledi.

 

 

7
 
Fallon, sürekli yerinde saymamak ve kariyerinde daha iyi yerlere gelmek için ayrılmaya karar verdiğini söyledi.

 

 

8
 
Fakat genç oyuncu tam işten ayrılıp başka projelerde oynamak için planlar yaparken COVID-19'un her şeyi altüst ettiğini söyledi.
9
 
Zor zamanlar geçirmesine rağmen kendisinden çok daha kötü durumda olan insanların olduğunu bu nedenle her zaman pozitif kalmaya çalıştığını söyledi.

 

 

10
 
Dizide oynarken yılda 100 bin sterlin kazanan Lucky, erkek arkadaşı Tom Leech ile yeni restore ettiği evinde karantinada kalıyor.
11
 
 
12
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.