Ziraat Türkiye Kupası'ndaki tüm turlar, tek maç üzerinden oynanacak

Ziraat Türkiye Kupası'nda bir dönem sona erdi. Türkiye Futbol Federasyonu, 2020-21 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası'ndaki tüm turlarda grup maçlarının olmayacağını ve tüm karşılaşmaların tek maç üzerinden oynanacağını açıkladı. 

01 Ekim 2020
Ziraat Türkiye Kupası'ndaki tüm turlar, tek maç üzerinden oynanacak

 
Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası maçlarının statüsünde değişikliğe gidildiğini ve artık tüm maçların tek maç üzerinden oynanacağını açıkladı. Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olan takım, Avrupa Ligi'ne katılacak.
 
3 VE 4. SIRADAKİLER KONFERANS LİGİ'NE KATILACAK
 
Süper Lig'i 3. ve 4. sırada bitiren takımlar, gelecek sezondan itibaren UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeyecekler. Alınan karara göre lig üçüncüsü ve dördüncüsü, önümüzdeki sezon UEFA'nın başlatacağı 3. turnuva olan Avrupa Konferans Ligi'ne katılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.