Antalya’nın siyaset, bürokrasi, iş dünyası ve sivil toplum temsilcilerinin adeta buluşma noktası olan genel kurul, yoğun katılımıyla dikkat çekti.

Derneğin mevcut Başkanı Ercan Özbay yeniden aday olmadığını açıklarken, genel kurul tek adayla gidilen seçimde Dilaver Tanık, ADGİAD’ın yeni başkanı seçildi. Salonda birlik, beraberlik ve güç mesajları hâkimdi.

SİYASET VE İŞ DÜNYASI ADGİAD’A AKIN ETTİ
Antalya’nın en büyük ve en aktif iş insanları derneklerinden biri olan ADGİAD’ın genel kurulunda çok sayıda önemli isim yer aldı:
AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse
AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Etem Taş
AK Parti İl Başkanı Ali Çetin
Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel
CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz
Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal
Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı
Katılımın genişliği, ADGİAD’ın Antalya’daki etkisini ve iş dünyasındaki gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.

STK’LARDAN GÜÇLÜ DESTEK
Gecenin önemli isimlerinden biri de GMC Gazeteciler ve Medyacılar Cemiyeti Genel Başkanı, ATSO Başkan Adayı Köksal Selçuk oldu. Selçuk’un katılımı, genel kurula ayrı bir vizyon ve değer kattı.

Antalya’nın önemli sivil toplum kuruluşlarından TUDSİAD Genel Başkanı Mehmet Alptekin Şavlı da programa katılarak ADGİAD’a destek verdi.
Antalya esnaf camiasının yakından tanıdığı, sahadaki aktif çalışmalarıyla dikkat çeken

Antalya Börekçiler, Yufkacılar, Etli Pideciler, Kafeteryalar ve Kafe Barlar Esnaf Odası Başkan Adayı Adnan Asar da davete katılarak esnaf dünyasının güçlü temsilcileri arasında yerini aldı.
Ayrıca, Abp Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın da genel kurula özel bir telgraf göndererek yeni yönetime başarı dileklerini iletti.
PLAKET TAKDİMLERİ VE GÜÇLÜ MESAJLAR
Programda ADGİAD’ın Antalya’ya sağladığı ekonomik katkılar, iş dünyasındaki rolü ve sosyal faaliyetleri üzerine anlamlı konuşmalar yapıldı. Ardından plaket takdimleri gerçekleştirildi. Katılımcılar, konuşmalarında birlik, dayanışma ve Antalya’nın ekonomik geleceğine dair güçlü mesajlar verdi.
YOĞUN İLGİYLE TAMAMLANDI
Siyasetten iş dünyasına, STK’lardan kanaat önderlerine kadar geniş bir kesimin buluştuğu bu dev organizasyon, ADGİAD’ın Antalya’daki güçlü konumunu bir kez daha ortaya koydu. Coşku ve birlik ruhu içinde gerçekleşen 9. Genel Kurul, yoğun ilgi ve güçlü mesajlarla sona erdi.