21 Mayıs 2026, Perşembe
18:51

AKK Başkanı Yılmaz AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler’i ziyaret etti

BHA
AKK Başkanı Yılmaz AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler’i ziyaret etti
Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve beraberindeki heyet AK Parti Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Başkanı Abdullah Güler’in misafiri oldu.

ANKARA - BHA 

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, farklı sektörlerin bir arada olmasının önemini vurguladığı ziyaretlere devam ediyor. Başkan Halil İbrahim Yılmaz bu kez, AK Parti Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Başkanı Abdullah Güler’i ziyaret ederek çeşitli istişarelere imza attı.

TBMM ve Kent Konseyi'nin beraber atabileceği adımlar konuşuldu 

Gerçekleşen programda, kentteki yaşam kapsamında siyaset üstü bir yaklaşımla ve ortak akılla ilerlendiği takdirde daha da başarıya ulaşabileceğine vurgu yapılırken ayrıca, Ankara Kent Konseyi’nin farklı sektörleri aynı çatı altında birleştirme gücüne de değinildi. Toplantıda, TBMM’de yer alan çalışmaların ve Kent Konseyi’nin sürdürülen çalışmaları kapsamında ortak noktada buluşup kent genelinde ne tür adımlar atılabileceği konusu da yer aldı.

Ziyarette Başkan Halil İbrahim Yılmaz’a AKK Başkan Yardımcısı Süleyman Basa, Muradiye Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Cengiz Duygulu, TMMOB Ankara Mimarlar Odası Başkanı İsmail Coşkun, AKK Genel Sekreter Yardımcısı Daver Baytaz, AKK Yürütme Kurulu Üyeleri Düzgün Esina, Sinem Ersoy, Arzu Balkan, Züleyha Özcan ve Başkent Gençlik Meclisi Başkanı Hilal Gedik eşlik etti.

Abdullah Güler'e Seyir Defteri takdim edildi 

Gerçekleştirilen toplantının sonunda, AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler’e AKK’nin 2019’dan bu yana hayata geçirdiği projelerin yer aldığı Seyir Defteri, kent genelinde yapılabilecek kültür sanat çalışmaları alanında yol gösterici rol oynayan AKS 101 kitabı ve Bir Zamanlar Ankara kitabı takdim edildi.

 

Benzer Haberler