
	Malzemeler:
	1 kase pirinç
	Et suyu
	1 su bardağı haşlanmış nohut
	250gr süzme yoğurt
	100-150gr kıyma (haşlama et ile de yapılır)
	Bir yumurta
	Tuz, karabiber, un
	
	Üzeri için:
	Bir çay bardagi sıvı yağ
	Nane ve karabiber
	Yapılışı:
	Pirinçler yıkanıp tencereye alınır. Et suyu veya normal su ile haşlanır. Daha sonra haşlanmış nohutlar eklenir, kaynamaya devam edilir. Diğer tarafta kıyma tuz, karabiber ve 1 yemek kaşığı un ile karıştırılır. Kıymalardan küçük misketler yapılıp, un a bulanır. Misket kıymalar tavada, az yağda kavrulur (videoda gösterildiği gibi). Daha sonra çorbamıza eklenir ve kaynamaya devam edilir. Yoğurdumuza bir yumurta kırılır. Çorbanın suyundan bir kepçe eklenerek inceltilir. Sonra terbiyeli yoğurdumuz çorbanın içine karıştırılır. Bir taşım kaynatılarak altı kapatılır. Üzerine nane ile sos yapılır. Afiyet olsun        
 
                     
        
        
        
                
         
                         
                         
                         
                         
                        