
	MALZEMELER
	2 adet tavuk budu
	1 su bardağı pirinç
	2 yemek kaşığı salça
	1 Su bardağı haşlanmış nohut
	1 orta boy soğan, tane karabiber
	Tuz,karabiber ve kırmızı pul biber
	1/2 çay bardağı sıvı yağ
	
	HAZIRLANIŞI
	Tavukları yıkayıp tencereye alıyoruz, soğan, bir kaç tane karabiber ve salçayla birlikte suyunu katıp pişiriyoruz. Tavuklar pişince küçük parçalar halinde didikleyelim. Pişen tavuk suyuna pirinci yıkayıp ilave edelim. Pirinçler yumuşayınca haşlanmış nohut , didikledigimiz tavuk ve baharatlarını ekleyip 10 dakika daha pişiriyoruz. Üzerine arzu ederseniz yağda kırmızı biber dökebilirsiniz. Limon ile servis yapılır. Afiyet olsun 
Kaynak:fundalitarifler
 
                     
        
        
        
                
         
                         
                         
                         
                         
                        