AK Parti Erzurum Milletvekili Abdurrahim Fırat: “Tekman ve Karayazı’da Taleplerin Takipçisi Olacağız”
AK Parti Erzurum Milletvekili Av. Abdurrahim Fırat, hafta sonu Tekman ve Karayazı ilçelerinde mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi. “Halk Buluşması” programı kapsamında talep ve önerileri dinleyen Fırat, taziye ziyaretlerine katıldı, esnaf ve teşkilat mensuplarıyla görüştü. Fırat, bölgenin kalkınması, hayvancılık yatırımları ve göçün önlenmesine yönelik mesajlar verdi.

AK Parti Erzurum Milletvekili Av. Abdurrahim Fırat, hafta sonu Erzurum’un güney ilçeleri Tekman ve Karayazı’da gerçekleştirdiği saha programlarında vatandaşlarla bir araya geldi. “Halk Buluşması” kapsamında düzenlenen ziyaretlerde Fırat, merkez ve kırsal mahallelerde vatandaşların talep, öneri ve sorunlarını dinledi.

Tekman’da Mahalle Ziyaretleri Gerçekleştirildi
Cumartesi günü Tekman ilçesinde saha çalışmasına katılan AK Parti Erzurum Milletvekili Abdurrahim Fırat’a, Tekman Kaymakamı Hüseyin Demirkol, AK Parti Erzurum İl Yönetim Kurulu Üyesi Şahin İncesu, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı Bitkisel Üretim Şube Müdürü Recep Yalçın ve AK Parti Tekman İlçe Başkanı Taner Özer eşlik etti.
Heyet, Düzyurt Mahallesi, Tazeköy Mezrası, Yalınca Mahallesi ve Kaya Mezrası’nda vatandaşlarla buluşarak bölgedeki ihtiyaç ve beklentilere ilişkin görüş alışverişinde bulundu.
Karayazı’da Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
AK Parti Erzurum Milletvekili Abdurrahim Fırat ve beraberindeki heyet, bölgenin kanaat önderlerinden Molla Muhammed Çayırcı’nın Tazeköy Mezrası’ndaki taziyesine katılarak aileye başsağlığı dileklerini iletti.
Fırat ayrıca Düzyurt Mahallesi’nde vefat eden Mahmut Koç için kurulan iki ayrı taziye ziyaretinde de bulundu.

Karayazı’da Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
Pazar günü Karayazı ilçesinde programlarını sürdüren Fırat’a, AK Parti Erzurum İl Yönetim Kurulu Üyeleri Özlem Kaner ve Şahin İncesu, AK Parti Karayazı İlçe Başkanı Adnan Atalay, ilçe yöneticileri ile kadın ve gençlik kolları temsilcileri eşlik etti.
Heyet, Aşağı İncesu Mahallesi, Karaağıl Mahallesi, Karşıyaka Mahallesi ve Çakmaközü Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Karayazı ilçe merkezinde de çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Fırat, önceki dönem AK Parti Karayazı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertuğrul Koçak’ın annesinin taziyesine katıldı. Fırat daha sonra AK Parti Karayazı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serdar Tutkun’un yeni açtığı iş yerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
“Terörsüz Türkiye Süreci Bölge İçin Önemli”
Tekman ve Karayazı’da vatandaşlarla samimi ortamda bir araya geldiklerini belirten AK Parti Erzurum Milletvekili Abdurrahim Fırat, gösterilen ilgi ve misafirperverlik dolayısıyla ilçe sakinlerine teşekkür etti.
Fırat, “Vatandaşlarımızın ilettiği taleplerin ve sorunların takipçisi olacağız.” ifadelerini kullandı.
“Halk Buluşması” programlarında değerlendirmelerde bulunan Fırat, “Terörsüz Türkiye” sürecinin bölgenin huzuru, kalkınması ve refahı açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.
Erzurum’da hayvancılığı daha cazip hale getirecek projelerin hayata geçirileceğini ifade eden Fırat, ekonomik kalkınma hamleleriyle bölgedeki göçün önlenmesine öncelik verileceğini kaydetti.