7 Haziran 2026, Pazar
23:28

RİKAD’dan “Dalga Dalga Karadeniz 16” konseri

BHA
RİKAD’dan “Dalga Dalga Karadeniz 16” konseri
Rize ve Karadeniz Kültür Sanat Derneği (RİKAD) tarafından düzenlenen “Dalga Dalga Karadeniz 16” konseri, müzikseverlerden büyük beğeni topladı.

RİZE - BHA

Yaklaşık 20 yıldır Karadeniz müziğini bozulmadan yaşatmak ve yeni nesillere aktarmak amacıyla çalışmalarını sürdüren RİKAD, sezon sonu konserinde dinleyicileri Karadeniz’in eşsiz ezgileriyle buluşturdu.

Yılmaz Güney Sahnesi’nde gerçekleştirilen konserde, Şef Abdullah Gündüz yönetimindeki Karadeniz Türkü Topluluğu, Karadeniz’in bir ucundan diğer ucuna uzanan birbirinden güzel eserleri seslendirdi. Türkülere izleyiciler de zaman zaman eşlik etti.

RİKAD Başkanı Elmas Kutlu, konsere ilgi gösteren tüm müzikseverlere teşekkür ederek, yeni sezonda da Karadeniz kültürünü ve müziğini yaşatmaya devam edeceklerini ifade etti.

Konser, izleyicilerin alkışları eşliğinde sona erdi.

Benzer Haberler